Discografia


Katau íntim. Sons viscuts i algunes cançons d'amor  
 Digitals Pro (2014)

Una guitarra que coneix i reprodueix els sentiments que guarda cada poema com si els pogués sentir.
Una veu que dilueix les paraules en cada nota de la melodia.
Al fons, un toc de percussió llunyana posa ritme al silenci.
I el públic, tots vosaltres, participant de la màgia del moment.La idea va sorgir de Toni Fernández de l'estudi Digitals Pro, que ens va proposar la gravació d'aquest recopilatori de temes dels 10 anys de katau i algunes cançons que teníem dins el calaix.
Els nous temes marquen una trajectòria forjada poc a poc cap a l'intimisme, més buits, més suaus però a la vegada contundents i expressius. Balades amb tocs de jazz, tango o blues s'entremesclen amb els sentiments.

A més, també podreu sentir alguns dels temes que formen part dels dics De somnis i llunes (2005) i Històries de cataus (2007)

Els músics que hem gravat aquest nou projecte som:

Llúcia Salleras, veu.
Jaume Rosselló Tomàs, guitarra.
Jaume Rosselló Salleras, guitarra a Regala'm, Vell record, Un d'aquests dies i Parlant d'amor.
Maria Puigserver, veus.
Ferran vaquer, Saxo soprano i tenor.

Música i lletres: Jaume Rosselló Tomàs. 
Històries de kataus
Ona Digital (2007) 
Jaume Rosselló, Maria Puigserver, Joan Roig, Toni Servera, Llúcia Salleras, Jordi Rosselló, Felip Carbonell, Nofre Servera, Ferran Vaquer, Tomeu Barceló, Joan Martorell, Antònia Mª Salleras, Mª Àngela Riera, Joan Matas, Ricard Gámez, Miquel Barceló, Tòfol Font, Toni Amengual, Toni Fernández. Fou un projecte que es va anar forjant al llarg dels anys, dins els bar i teatres, damunt els escenaris, els nostres petits cataus, plens d'il·lusions i vivències, que ens feren compartir música i amistat.


De Somnis i llunes
Ona Digital (2005)
LLúcia Salleras, Maria Puigserver, Mateu Rigo, Jaume Rosselló i Pep Martínez, Ferran Vaquer, Tomeu Barceló, Toni Servera i Toni Fernández. Va ser el nostre primer treball. Varem encetar el nostre somni que era el de gravar cançons pròpies en català.