Qui som?

Dins aquest món de disbauxa i de presses en què vivim, tots tenim la necessitat, algun dia, algun moment, de recollir-nos dins un lloc íntim, personal... dins el nostre catau particular. Allà no compta el temps... només el nostre “jo” i els nostres somnis.

Nosaltres, també tenim el nostre catau on amagar-nos i desconnectar de tot: KATAU, un projecte que és el nostre refugi i que va començar l’estiu de 2002 quan decidírem tocar junts. Érem músics procedents de distints grups i amb diferents experiències. La nostra intenció: passar-ho bé amb la música. 


El primer repertori mesclava versions d’altres grups amb temes propis, per tocar a bars i pubs.
Poc a poc, aquestes cançons pròpies, composades pel guitarra del grup, es van anar perfilant i agafant pes dins el repertori donant lloc a la gravació d'un grapat de cançons, utilitzant la nostra estimada llengua, el català, com a mitjà per expressar els nostres sentiments.


Dins el nostre catau, hi han anat passant molts d'amics, tots grans músics. Amb ells, hem tingut el plaers de gaudir de la música amb diferents formacions, fent des d'actuacions en acústic (només guitarra, veu i un toc de precussió -KATAU en do's-) fins a grans concerts amb més de 15 persones damunt l'escenari. A tots ells des d'quí els hi volem donar les gràcies. 


El nostre compositor: Jaume Rosselló Tomàs, músic i poeta.
Compositor de les cançons i la majoria de les lletres dels nostres temes. Té el Títol Superior de Guitarra Clàssica, a més d'haver estudiat guitarra moderna, jazz i improvització amb els professors Antoni Fernández i Gabriel Rosales.
La seva experiència musical és molt diversa. Ha tocat amb grups de música folklòrica, diferents orquestres de música de ball, grups de jazz (D'nit i Aujazz) i música d'autor (Tumbet) entre altres. També ha format part d'un duet de música clàssica. Actualment es dedica professionalment a la dociència, impartint classes de guitarra a les escoles de música de Porreres, Campos i Montuïri, a més de gestionar una cooperativa d'ensenyament músical, Art i Sons S.Coop.





Llúcia Salleras: Veu de Katau.
Professora i cantaire de l'Schola Gregoriana de Mallorca.











Maria Puigserver: Veus, teclats i saxòfon.
Professora de l'Escola Municipal de Música de Manacor i
Directora de la Banda de Campos.




Ferran Vaquer: Saxòfon i piano.
Professor del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca i Director de la Filharmònica Porrerenca.









Jaume Rosselló Salleras: Guitarra elèctrica. 
Estudiant de guitarra clàssica al Conservatori Superior de les Illes Balears. Guitarra de katau i del grup The Pikos Pardos.






També han passat pel nostre catau:


De somnis i llunes:
Mateu Rigo, bateria
Pep Martínez, baix.



I un grapat d'amics:
Tomeu Barceló: trompeta i fliscorn
Tofol Font: bateria
Ma Àngela Riera: flauta
Antònia Ma Salleras: flauta
Miquel Barceló: trombó
Ricard Matas: trombó
Joan Matas: baix
Felip Carbonell: veu
Toni Amengual: percussió
Joan Martorell: piano
Nofre Servera: veu



Històries de kataus:
Joan Toni Roig, bateria
Toni Servera, baix


I, sempre, darrera la taula de l'estudi de Digitals Pro, en Toni Fernández:


També els nostres fans incondicionals: