diumenge, 2 d’octubre del 2016

TASTART PORRERES '16

Aromes balsàmiques, de fruits secs, clau i pa torrat. Explosió de colors a cada racó del poble on figures impossibles s'alcen dins l'aire. Notes d'ahir marquen els ritmes d'avui. Art i vi i música per fer un bon maridatge. Katau i el pastor Eddie.

Mescla d'art i vi, per despertar-nos els sentits. Al nas aromes de plàtan i confitura de préssec. Al paladar, gust d'albercocs secs.

Alcem les copes amb aquest suc sorgit del callet, merlot o premsal, de color pell de ceba, groc pàl·lid, vermell intens... Fruit de la terra.

Facem d'artistes urbans, tal com SOMA. Prenguem els carrers, avui són nostres... i de l'art. Siguem grans heroïnes de còmics, passegem-nos entre els rius de gent que cerca el seu lloc al món. També hi ha el nostre.

Cinc caps, deu mans i un sol cor sumen BOAMISTURA. 1000 caps i 1000 cors sumen l'ànima del nostre poble. La veis? Avui ha sortit a passejar.

Capturem els instants, com una fotografia que deixa entreveure el més profund de nosaltres mateixos. Així, cada moment serà nostre... per sempre.
 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada